El proper 10 de març a la Biblioteca de Martorell arriba el fenomen dels llibres a la xara… els booktubers arriben a Martorell!

Barbilla&Cia ens parlarà del món del còmic i els videojocs, les seves preferències en l’àmbit dels superherois i el gènere d’acció. Després farem un torneig de videojocs amb el Mario Kart i l’Smash Bros de la Wii U. Serà una tarda molt emocionant!

L’Associació Juvenil Social Social Lovers i Gamers Baix Llobregat organitzen un esdeveniment coincidint amb el mes del còmic a la Biblioteca de Martorell El divendres dia 10 de març a les 18.00 h a Martorell, concretament a la Biblioteca de Martorell comptarem amb la col·laboració Barbilla&Cia, de Nintenderos (comunitat més important de Nintendo en parla hispana) i l’Ajuntament de Martorell per organitzar un esdeveniment dedicat als llibres a la xarxa i als videojocs.

El gran fenomen dels llibres a la xarxa… són els booktubers! Què és un booktuber? Es tracta de joves lectors que comparteixen les seves passions en torn els llibres amb els seus seguidors, que poden arribar a comptar-se per milers, a través d’un canal de Youtube.

Aprofiten el 2.0 i tenen prou amb una càmera web, un ordinador i retòrica. Els booktubers fan crítiques de llibres, però més que això el fenomen funciona perquè comparteixen amb els seus seguidors costums, manies, jocs i altres fílies relacionades amb els llibres.

Acabarem l’activitat amb un torneig de videojocs amb el Mario Kart i l’Smash Bros de la Wii U. Tot es produirà a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Martorell, des de les 18.00 h que començarà la xerrada fins a les 20.00 h que donarem per acabat els torneigs.

L’entrada és gratuïta però cal inscripció prèvia (oberta fins al mateix divendres). Totes les activitats tenen una mateixa finalitat jugar, compartir i gaudir dels videojocs però amb un temps moderat. T’hi esperem, serà una tarda molt divertida!