ACOSTEM LA TECNOLOGÍA AMB VALORS 

ALS JOVES

#prevenció #socialitzarse #companyerisme #respecte #donesGamers #MusicaNOmasclista

 

TECNOLOGÍA AMB VALORS

ESDEVENIMENTS

SOCIALITZACIÓ DE JOVES

LOCALITATS

La revolució de les tecnologies de la informació ha comportat canvis profunds no només en la nostra forma de comunicar-nos sinó també en el nostre comportament i hàbits.

No podem desconnectar-nos en aquesta Nova Era Digital!

 

Activitats amb  Joves

Ajuntaments Biblioteques i Ampas

Totes les nostres activitats vénen per mitjà d’Ajuntaments, Ampes i van alineades amb el pla local de joventut de cada localitat, per a nosaltres és important anar amb aquestes pautes.

Som una entitat amb una gran capacitat d’adaptar propostes millora per part dels ajuntaments i traduir-les en accions específiques per implementar-les.

Apropem als joves activitats, tallers i xerrades relacionades amb la tecnologia d’una manera fàcil i entretinguda, tot elles donant un valor important als valors de les persones com és la socialització i recolzat per grans partners que ens permeten donar un millor servei.

Les dinàmiques d’activitats, tallers per a joves estan pensades per donar valors aprofitant les noves tecnologies i activitats d’oci. Les dinàmiques poden en Escoles, Instituts, Biblioteques, Ampes, Ajuntaments, Joventut i altres institucions. Encara que estan pensades per a persones joves, també poden ser utilitzades amb adults.

Les accions són diferents en cada localitat i pot variar notablement depenent de les característiques de cada lloc de l’activitat a realitzar i de variables contextuals com el moment en què es realitzen. Per exemple, no és el mateix realitzar l’activitat a l’inici, meitat o final de el curs quan tothom es coneix.

Proposem Projectes

Joventut Ajuntaments

Proposem diversificar l’oferta d’activitats per al públic jove potenciant la vessant tecnològica, una demanda detectada durant l’elaboració de Pla Local de Joventut en la actualitat en molts ajuntaments. Per a això hem signat conveni de col·laboració en diversos  per promoure la tecnologia i la informàtica en els municipis.

No només som una associació d’esdeveniments tecnològics amb valors i se’n va un cop acabada l’activitat, sinó estem implicats en les localitats on anem. Després de més de 200 esdeveniments ens ha permès tenir una àmplia experiència i incrementar les nostres xarxes de comunicació en moltes localitats a partir de projectes de joventut.

Gràcies a projectes de joventut amb els joves de diferents i ajuntaments.

Mollet social lovers

Fomentar l’Associacionisme Juvenil és una de les activitats que promovem en cada localitat. L’àmplia majoria de joves no té un perfil de participar en rígides estructures associatives tradicionals. Però per la nostra part oferim puntualment col·laborar amb activitats que agraden als joves creant així una grans xarxes de comunicació.

Dinamitzar l’entorn cada activitat que vam crear és un nínxol tecnològic que en definitiva unim a la gent amb un mateix gust o hobby. Permet que creem una comunitat per localitat que finalment vam crear projectes interassociatius juntament amb les entitats ciutadanes.

En aquests projectes tenim com a objectius augmentar les pràctiques participatives, culturals, associatives i creatives dels joves. Afavorir el desenvolupament i l’autonomia social, Fomentar l’autogestió, servir de suport i promoure la participació en les iniciatives de dinamització sociocultural de l’entorn o la comunitat on s’ubiquen.

La participació per a nosaltres és un element clau a l’hora d’apropar als joves les nostres activitats perquè ells decideixen que volen. Per això ens agrada traslladar les nostres activitats a un àmbit local per fomentar l’autonomia dels joves i ells mateix creuen els seus projectes amb Social Lovers.

A cada proposta nostra presprectiva és escoltar activament les seves idees i les necessitats expressades per cada col·lectiu / individu per poder satisfer en recursos logístics i humans.

Paral·lelament, les polítiques realitzades amb joves no oblidem la necessitat de treballar per a la transformació social, afavorint contextos i mecanismes que actuïn contra situacions d’exclusió social dels desfavorits i contra la desigualtat, en vistes a garantir una major igualtat d’oportunitats per a les persones, i la seva capacitat per intervenir i transformar l’esfera política i social.

Compartim la nostra Experiència AMB VOSALTRES

Gràcies a totes les activitats realitzades som una associació transversal perquè estem implicats en més de 30 Ajuntaments. Cada un és diferent als altres i té les seves peculiaritats, fa que cada projecte sigui diferent i alhora més atractiu.

Tot això fa que tinguem un gran Know How i puguem aportar coneixement en polítiques de joventut de les accions que es realitzen des del Maresme al Bages.

Som una associació que s’adapta a les necessitats de cada ajuntament fem activitats per Joventut però vam crear activitats transversals amb altres regidories. Per exemple esports, comerç, igualtat, educació en diferents localitats creant accions transversals que han permès nous projectes gràcies a la tracció de cada part.

Més de 200 activitats relacionades amb la tecnologia, el dia a dia amb una gran varietat de joves ens permeten tenir una àmplia experiència per conèixer les necessitats dels joves a l’estar en continu contacte.

PROMOURE VALORS
ACTIVITATS PER A JOVES

 

Un activitat no deixa de ser una excusa perquè un grup de nois i noies es reuneixin per conviure una experiència, on els valors tenen un gran lloc en aquestes edats, és per això que no poden faltar en les nostres activitats.

Companyerisme a realitzar activitats en equip

Respecte amb els companys

Honestedat amb els resultats tot i no estar algú de l’organització davant.

Responsabilitat amb el material.

Autonomia dels joves per gestionar un torneig.

Tolerància amb els companys.

Paciència per respectar que et toqui el teu torn en el torneig.

Puntualitat estar en el punt de trobada sense que et tinguin que trucar.

Superació no tenir por a un esdeveniment que surt de la teva zona de confort.

Respectar la igualtat.

Humilitat davant els teus companys, són algunes dels principals valors que succeeixen en les nostres activitats.

PARTNERS OFICIALS

Tecnològics

PARTNER

EDITORIAL:

PARTNER  TECNOLÒGIC:

PARTNER ESPORTIU:

PARTNER

HOBBY

PARTNER GAMING:

PARTNER e Sports

Contacte

info@sociallovers.org

 

 

Teléfon/Whatsapp

608 46 95 70