ACTIVITATS AMB VALORS

¿QUE FEM?

“Apropem a les escoles activitats, tallers, xerrades relacionades amb la tecnologia de forma fàcil i entretinguda, donant un valor important a la feina en equip i recolzat per grans partners que ens permeten donar un millor servei.”

APROPEM LA TECNOLOGIA ALS JOVES         
     POTENCIEM LA RELACIÓ AMB ELS ALUMNES 
 
     ACTUALITZAT EN XARXES SOCIALS 
 

#Recordar….

“Els alumnes pel sol fet que siguin nadius digitals no pressuposa que sàpiguen manejar amb soltesa eines tecnològiques com un ordinador.”

#Formació

#Activitats Temàtiques 

Activitats lúdiques basades en l’educació en valors per a dies on es vulgui entretenir alumnes a les escoles.

Festa de la Creativitat

Vine a passar una tarda entretinguda en família amb els teus fills més petits per despertar / potenciar la seva creativitat. L’activitat compta amb tres espais diferents videojocs, ball i DIY. Recomanat per a nens entre 6 i 10 anys que vulguin reforçar el vincle amb els pares.

 

Videojocs entre amics

Gaudir amb els companys de classe una activitat per reforçar la unió entre ells a partir d’una activitat entretinguda on l’important és divertir-se amb videojocs en parelles, NO VIOLENTS i fomentar la participació del dones en ser un sector molt masculí; a més de realitzar accions per fomentar la participació de dones en el món del videojoc.

Activitats TIC

Una forma entretinguda de conèixer diferents tecnologies com és la robòtica, impressora 3D, aprendre a programar videojocs amb Scratch i diferents aplicacions necessàries en l’actualitat.

#xerradas Actualitzat 

Deixa de tenir la sensació que aquestes desconnectat del món, xerrades amb un part pràctica.

Què videojocs poden jugar els meus fills?

Consoles que existeixen? ¿Perills que tenen?

La nostra experiència amb més de 150 esdeveniments ens permeten informar de les necessitats i problemes de les noves tecnologies.

Saps com funciona el Control Parental

La tecnologia avança molt ràpidament i necessites actualitzar contínuament i especialment conèixer on es connecta el teu fill, per a això hi ha eines per evitar visites no adequades a internet.

Quines són les xarxes socials i tendències?

La veritat és que, cada dos o tres mesos, les xarxes socials ens sorprenen amb un nou format, un nou tipus d’anunci o un contingut que abans simplement no era possible.

#Tallers TIC   

Adaptem els tallers per a totes les edats, en diferents horaris adaptats a cada edat i períodes tant setmanals, trimestrals i anuals.

Creació Videojocs

Aprendràs a desenvolupar projectes de videojocs a través d’una combinació de teoria bàsica amb una aplicació específica a un camp d’especialització i a una tecnologia, dirigits a tota mena de plataformes. Es tracta d’un curs totalment pràctic en el qual podràs crear un autèntic videojoc, través de les diferents seccions del curs aprendràs a programar els elements bàsics de qualsevol joc, com vides, trets, col·lisions o enemics.

Impressora 3D

Curs d’iniciació en el qual aprendràs sobre els diferents processos d’aquest tipus d’impressió, sobre les mateixes impressores i els materials, les fases de modelatge i preparació, al de impressió i la posterior d’acabat. Cada alumne es portarà una figura realitzada per ell en cada esdeveniment.

ROBÒTICA

Per donar les primeres passes en la robòtica i programació ZOWI serà el teu company perfecte per a la iniciació a la programació que són perfectes perquè a més és un robot lliure, perquè podràs modificar tant el seu disseny físic, la seva programació i la seva app permetent un aprenentatge pràctic.

VOLS SER YOUTUBER

Per començar hauràs de saber què necessites, sobretot en termes de tecnologia i eines amb les que dia a dia treballen els YouTubers; t’acompanyem en el procés inicial del teu canal .. cam, capturadora, programari per a utilitzar la teva càmera, que ordinador cal, frames necessaris.

Iniciació al diseny gràfic

Aprendràs els coneixements necessaris per poder treballar amb les eines i utilitats del programa Adobe Photoshop i desenvolupar la capacitat de resoldre problemes conceptuals i de representació gràfica.

Crea la teva APP

Aprendràs com fer una APP i es puguin veure en els mòbils, aquest curs està dirigit a aquells que NO tenen experiència prèvia de programació però volen entrar de ple en la creació d’Apps o Jocs per a l’iPhone, iPad o dispositius Android.

Coneixes com funciona un ordinador?

Per començar hauràs de saber què necessites, sobretot en termes de tecnologia i eines amb les que dia a dia treballen els YouTubers; t’acompanyem en el procés inicial del teu canal .. cam, capturadora, programari per a utilitzar la teva càmera, que ordinador cal, frames necessaris.

Realitat Virtual

És un entorn d’escenes o objectes d’aparença real. L’accepció més comuna refereix a un entorn generat mitjançant tecnologia informàtica, que crea en l’usuari la sensació d’estar immers en ell. Algunes activitats poden ser: Scape Room, Viatges pel món, Natura