ACTIVITATS AMB VALORS

¿Que fem?   

“Apropem a les biblioteques activitats, tallers i xerrades relacionades amb la tecnologia d’una manera fàcil i entretinguda, tot elles donant un valor important als valors de les persones com és la socialització i recolzat per grans partners que ens permeten donar un millor servei. “

#Infancia en Familia 

Activitats lúdiques basades en l’educació en valors perquè les famílies gaudeixin d’una tarda entretinguda.

Festa de la Creativitat

Vine a passar una tarda entretinguda en família amb els teus fills més petits per despertar / potenciar la seva creativitat. L’activitat compta amb tres espais diferents videojocs, ball i DIY.

 

Historia de Nintendo + Exposició

Coneix la història de Nintendo, sabies que des de fa 128 anys es dediquen a l’entreteniment. A més gaudeix d’una estona entretinguda amb les seves consoles.

Coneix els animals

Una forma entretinguda de conèixer els animals és a partir de jocs, i això és el que fem amb jocs de tauletes perquè els participants descobreixin amb les seves famílies les principals curiositats del món animal.

#xerrades Actualitzat 

Deixa de tenir la sensació que aquestes desconnectat del món, xerrades amb un part pràctica.

Què videojocs poden jugar els meus fills? ¿Consoles que existeixen? ¿Perills que tenen?

Actualizat en la tecnologia

La tecnologia avança molt ràpidament i necessites actualitzar contínuament tant d’una forma teòrica com pràctica. Realitat Virtual, impressora 3D, Robòtica, Ciberseguretat

Quines són les xarxes socials i tendències?

La veritat és que, cada dos o tres mesos, les xarxes socials ens sorprenen amb un nou format, un nou tipus d’anunci o un contingut que abans simplement no era possible.

#Tallers TIC 

Adaptat a la temàtica de la biblioteca.

REALITAT VIRTUAL

La realitat virtual (RV) és un entorn d’escenes o objectes d’aparença real. L’accepció més comuna refereix a un entorn generat mitjançant tecnologia informàtica, que crea en l’usuari la sensació d’estar immers en ell. Algunes activitats poden ser:

Scape Room

Viatges pel món

Naturalesa

Impresora 3D

Curso de iniciación en el que aprenderás acerca de los distintos procesos de este tipo de impresión, sobre las mismas impresoras y los materiales, las fases de modelado y preparación, al de impresión y la posterior de acabado. Cada alumno se llevará una figura realizada por él en cada evento.

ROBOTICA

Para dar los primeros pasos en la robótica y programación ZOWI será tu compañero perfecto para la iniciación a la programación que son perfectos porque además es un robot libre, porque podrás modificar tanto su diseño físico, su programación y su app permitiendo un aprendizaje práctico.

#JocsDeTaulaActuals

Exposició Warhammer