Aquest cap de setmana, ha tingut lloc la primera jornada de videojocs a Manresa, Gamer Ciutat Manresa al Espai Joan Amades.  La jornada de 8 hores reunir prop de 300 manresans amants d’aquest sector, tot un èxit. En total van disputar-se més de 500 partides,

Rocket League, un joc E-Sport, inaugurà la jornada, tot seguit Pokémon Sol & Luna. Més d’una setentena de jugadors es van apropar en aquesta primera part. Al tornar obrir les portes després de dinar, començaran a arribar els participants dels diferents torneigs de la tarda, més concretament una gran afluència de Fifa 17 i Clash Royale.

A les 17:00 començar el torneig a dobles de Fifa 17. Important recalcar les parelles, ja que jugar amb un company o amic seu, competint amb altres participants, coneixent-se i compartint la tarda.  Cap a les 18:00, començaran a arribar molts assistents per disputar el torneig de Clash Royale.

La gran novetat d’aquest esdeveniment va ser la inclusió de 4 tauletes de Social Lovers que podien utilitzar els participants que no tinguessin mòbil, dades, afavorint d’aquesta manera que tothom qui volia jugar, ho pogués fer. Clash Royale es el joc del moment en quan a mòbils i així es va veure reflectit en el número de participants. 

Molt positiva la resposta dels manresans en aquesta primera jornada, la qual cosa valorem per fer més activitats d’aquesta magnitud a la ciutat. Bastants participants van preguntar encuriosits sobre el següent acte. 

Gràcies!