Casos d’èxit per a emprendors – Youtube

A l’agost de 2011, just després de quedar-se sense feina per causa de la crisi, Julian Marinov va començar a invertir el seu temps en alguna cosa que pocs creien que tenia sentit. YouTube ja estava creixent notablement, quan ell va veure l’oportunitat d’aprendre i compartir els seus coneixements relacionats amb la fotografia.

Veure la necessitat en un nínxol i donar el pas que pocs donarien l’ha portat a ser el YouTuber més influent sobre fotografia en espanyol.

Cinc anys més tard, després d’emprendre diversos negocis, el seu estil de vida ha canviat completament.

catalan

Buscant formes alternatives de guanyar-se la vida ha pogut experimentar i fins i tot passant per èpoques difícils, aventures imprevistes i per descomptat, èxits, ve a compartir-nos com reconèixer les oportunitats quan ningú més les veu, com aprofitar-les i com pensar més enllà del que és visible.

Avui en dia, a part de ser el referent en el món de la fotografia a YouTube, assessora altres de com emprendre i arribar a viure del que més els agrada a la vida. El constant creixement li exposa a situacions de les que ens pot compartir amb la finalitat de motivar-nos i transmetre el que han après al llarg del camí.

 

AGENDA

18:40 Entrada del públic

19:00 Trencaglaç i presentació

• Veure les oportunitats que ningú veu
• Per què ens paguen?
• Quin valor podem tenir?
o Treballant per compte d’altri
o Emprenent pel nostre compte
• Per què la gran majoria no treballen per crear el seu propi valor?
• Diferents formes d’emprendre
• Preguntes del públic

20:00 Networking

Link per apuntarse: https://www.mobileworldcentre.com/ca/detalle-evento?p_p_auth=Y8Q2uAhV&p_p_id=8&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&_8_struts_action=%2Fcalendar%2Fview_event&_8_eventId=609425